Ψάχνει μάνατζερ ο Ντάνος – Τα ποσά που παίρνουν οι παίκτες του Survivor για τις εμφανίσεις τους

Οι φήμες λένε πως ο Ντάνος για μία εμφάνισή του μπορεί να ζητήσει μέχρι και 5.000 ευρώ, ενώ στην αναμονή βρίσκεται και το συμβόλαιο για κάποια διαφήμιση η οποία μπορεί να προσφέρει εξαψήφιο νούμερο στον νικητή του Survivor.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γιάννης Σπαλιάρας ζητάει περίπου 1.000 ευρώ, ενώ σε εμφάνισή του μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο σε κλαμπ της Κρήτης έκαστος πληρώθηκε με 1.500 ευρώ. Μάλιστα ο Βασάλος φέρεται να εισέπραξε 4.000 ευρώ από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για chat με θαυμαστές και θαυμάστριες.

Η Ειρήνη Κολιδά φημολογείται πως πληρώθηκε με 3.000 ευρώ για τηλεοπτική διαφήμιση, ενώ μία εμφάνισή της σε ένα κλαμπ φτάνει τα 800 ευρώ. Μάλιστα είναι λέγεται πως θα παρουσιάσει εκπομπή στο ΣΚΑΪ, μαζί με τον «μισθοφόρο» Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Ο μάνατζερ ράγκμπι και ο Κώστας Κοκκινάκης είναι περιζήτητοι σε διάφορα καμπ και φέρεται να ζητάνε 3.000 και 5.000 ευρώ αντίστοιχα, ενώ πιο… χαμηλά βρίσκονται οι Ορέστης Τσανγκ και οι αδερφές Αϊνατζόγλου καθώς για να βρεθούν σε κάποιο μαγαζί ζητούν 600 ευρώ.

Τέλος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου ζητάει 2.500 ευρώ για την παρουσία της συν την αμοιβή για την ορχήστρα της, ενώ η τιμή για τον Γιώργο Χρανιώτη που εμφανίζεται με την μπάντα του ξεκινάει από 700 ευρώ μέχρι 3.000

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here