Πήρε ένα Γυαλόχαρτο και Ξεκίνησε να Ζωγραφίζει. Όταν το Σιδέρωσε, δεν Πίστευε στα Μάτια της!

Το γυαλόχαρτο σπάνια χρησιμοποιείται σε έργα τέχνης, αλλά αυτό που έκανε αυτή η μητέρα με τα παιδιά της δείχνει πραγματικά πόσο υπέροχο μπορεί να γίνει!

Η Cindy μοιράστηκε μαζί μας μια τέλεια DIY ιδέα για να φτιάξετε ένα  t-shirt που είναι σίγουρο πως θα σας εντυπωσιάσει και το μυστικό είναι στο γυαλόχαρτο!

Εάν είστε ακόμα μπερδεμένοι, μην ανησυχείτε. Ακούγεται λίγο παράξενο, αλλά θα δείτε ακριβώς πως γίνεται. Αρχικά μαζέψτε όλα τα υλικά που χρειάζεστε: παστέλ χρώματα, ένα t-shirt, γυαλόχαρτο, χαρτόνι και ένα σίδερο.

Αρχικά ξεκίνησε να ζωγραφίζει ένα σχέδιο στην σκληρή πλευρά του γυαλόχαρτου, σιγουρεύοντας ότι έχει απλώσει ένα χοντρό στρώμα από χρώμα.

Να θυμάστε πως ότι σχήμα κάνετε θα βγει αντεστραμμένο, οπότε να το έχετε στο νου σας όταν φτιάχνετε το σχέδιο.

Αφού τελείωσε με το ζωγράφισμα, έβαλε ένα χαρτόνι μέσα στο μπλουζάκι και από πάνω το γυαλόχαρτο με το σχέδιο προς τα κάτω, πάνω στο σημείο που ήθελε να το αποτυπώσει.

Έβαλε λίγο χαρτί από πάνω και πίεσε με το ζεστό σίδερο για περίπου 30 δευτερόλεπτα.

Σηκώστε μαλακά το γυαλόχαρτο για να σιγουρευτείτε πως το σχέδιο έχει αποτυπωθεί καλά. Ίσως χρειαστεί να αφήσετε το σίδερο λίγο ακόμα για να μεταφερθεί πιο πολύ χρώμα.

Στο τέλος, μπορείτε να βάλετε λίγο χαρτί πάνω από το σχέδιο και να σιδερώσετε λίγο ακόμα, έτσι ώστε το χαρτί να απορροφήσει το περιττό χρώμα από το ύφασμα. Αφήστε το να στεγνώσει καλά και είναι έτοιμο!

Να θυμάστε όμως πως την πρώτη φορά που θα το πλύνετε, πρέπει να το πλύνετε μόνο του. 

Credit: nx2.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here