Πένες Κοτόπουλο με Κρέμα και Μπέικον. Η καλύτερη συνταγή που υπάρχει!

Μια συνταγή που σίγουρα θα λατρέψεις. 

Είναι πραγματικά πολύ εύκολη συνταγή

Βγάζει πέντε με έξι μερίδες.
Χρειάζεται 10 λεπτά προετοιμασία και συνολικά 45 λεπτά.

Χρειαζόμαστε: 

7 φέτες μπέικον
Μίσο κιλό στήθος κοτόπουλου σε φέτες
Αλατοπίπερο
1 ­½ κ.γ κόκκινο πιπέρι
½ κ.γ νιφάδες κόκκινου τσίλι
1 φλυτζάνι σπανάκι
5 με 6 μικρές τομάτες σε κομματάκια
6 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
1 ­½ κούπα κρέμα γάλακτος κανονική η σόγιας
2 κούπες τριμμένη παρμεζάνα
340γρ. πένες

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, τηγανίστε το μπέικον μέχρι να ροδίσει. Αφαιρέστε το μπέικον και αφήστε το να στεγνώσει. Κρατήστε το λίπος που έβγαλε το μπέικον.

Προσθέστε 3 κουταλιές από το λίπος πίσω στο τηγάνι. Βάλτε μέσα τις φέτες από το κοτόπουλο και ρίξτε πάνω το αλάτι, το πιπέρι, το κόκκινο πιπέρι και τις νιφάδες από το τσίλι. Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο, βγάλτε το από το τηγάνι και αφήστε το δίπλα.

Βάλτε το σπανάκι και τις τομάτες και μαγειρέψτε μέχρι το σπανάκι να έχει μαραθεί. Βάλτε και το σκόρδο και τηγανίστε για μισό λεπτό ακόμα

Τώρα βάλτε την κρέμα γάλακτος και μαγειρέψτε μέχρι να έχει σφίξει. Μετά προσθέστε και την παρμεζάνα και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το τυράκι.

Ρίξτε μέσα και τα μαγειρεμένα ζυμαρικά, το κοτόπουλο και το μπέικον και ανακατέψτε μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.

 

Αφαιρέστε από την φωτιά και αφήστε για 5 λεπτά την σάλτσα να απορροφηθεί.

Σερβίρετε με επιπλέον παρμεζάνα η κάποιο άλλο τριμμένο τυρί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here