Πατέρας σκότωσε την πεθερά του, τη γυναίκα του και τα 3 ανήλικα παιδιά τους και έμεινε για μέρες με τα πτώματα στο σπίτι

Ένας άντρας, ο Anthony Robert Harvey, δολοφόνησε τη σύντροφό του Mara Harvey, 47 ετών, την κόρη της Charlotte, 3 ετών και τα δύο ετών δίδυμα κορίτσια της, την Alice και τη Beatrix, στις 3 Σεπτεμβρίου στο σπίτι τους στο Βορειοανατολικό Περθ.

Επίσης, οι αρχές ανέφεραν ότι ο 24χρονος δολοφόνησε τη πεθερά του, την 74χρονη Beverley Quinn, την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 4 Σεπτεμβρίου, όταν εκείνη επισκέφθηκε το σπίτι της οικογένειας.

Η αστυνομία ισχυρίστηκε ότι οι δολοφονίες έγιναν με διάφορα αιχμηρά και βαριά αντικείμενα όπως μαχαίρια και σφυριά.

Η τραγωδία ξεδιπλώθηκε την Κυριακή όταν ο κ. Harvey πήγε στο τμήμα να παραδοθεί και οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του και βρήκαν τα πέντε πτώματα.

Η αδελφή της δολοφονημένης μητέρας, η Taryn, είπε τη Δευτέρα πόσο περήφανη ήταν για τη μητέρα και την αδερφή της και πόσο πολύ αγαπούσε τα ανίψια της.

Η Taryn είπε ότι δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσουν το κενό που βιώνει η οικογένεια μετά από τις φρικιαστικές δολοφονίες.

Είπε επίσης ότι η αδελφή της «την αγαπούσε σαν να ήταν μαμά της» και ότι οι κόρες της ήταν όλος ο κόσμος της.

“Ήταν τόσο υπερήφανη για τα παιδιά της και έκανε τα πάντα για να τα μεγαλώσει σωστά. Τα κορίτσια της ήταν όλος ο κόσμος της,” είπε η Taryn.

Η Taryn είπε επίσης ότι η μητέρα της, η κ. Quinn, έκανε τα πάντα για τα παιδιά και τα εγγόνια της.

“Ήταν πολύ προσηλωμένη στην οικογένειά της και αγαπούσε τις κόρες και τα εγγόνια της.”

“Ο Ουρανός έχει αποκτήσει πέντε νέους αγγέλους.”

Ευχαρίστησε επίσης την οικογένεια, τους φίλους και την κοινότητα για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου και ζήτησε την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Ο Harvey, ο οποίος είχε ένα κατάστημα με κηπευτικά είδη με τη σύζυγό του Mara, είπε σε έναν γείτονα ότι δυσκολευόταν οικονομικά και ένιωθε πίεση επειδή ακόμα κι όταν αρρώσταινε αναγκαζόταν να δουλέψει για να κρατήσει ζωντανή την επιχείρησή του.

Ο γείτονας Richard Fairbrother περιέγραψε τον κ. Harvey ως ακοινώνητο και στρεσαρισμένο άτομο εξαιτίας των οικονομικών του προβλημάτων.

“Μου είπε πως υπήρξαν μερικές φορές που ήταν πολύ άρρωστος και έπρεπε να σηκωθεί για να πάει στη δουλειά,” δήλωσε ο κ. Fairbrother στο The Australian.

“Μου είπε ότι δεν έβγαινε οικονομικά αν δεν πήγαινε να δουλέψει.”

Ένας εκπρόσωπος της κοινότητας ανακοίνωσε: “Με βαριά καρδιά και εκφράζοντας τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας ενημερώνουμε σήμερα την κοινότητά μας για τη συγκλονιστική τραγωδία.”

“Οι αναφορές των ειδήσεων σήμερα επιβεβαιώνουν το θάνατο της Mara, της μητέρας της, των δίδυμων κοριτσιών της Beatrix και Alice και της μεγάλης αδελφής τους Charlotte.

“Οι σκέψεις και οι προσευχές μας πηγαίνουν σε όλους εκείνους που γνωρίζουν την οικογένεια και έχουν καταρρακωθεί από αυτή την τραγωδία.”

Η αστυνομία δεν δήλωσε πώς πέθαναν οι γυναίκες και τα παιδιά και πιστεύεται ότι ο κ. Harvey έκρυψε τα άψυχα σώματά τους για έξι ημέρες μετά τη δολοφονία τους.

Οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν τη Δευτέρα να “χτενίζουν” το σπίτι για να μάθουν τι συνέβη μετά την σοκαριστική ανακάλυψη της Κυριακής.

“Ανάλογα με το μέγεθος του εγκλήματος ο κατηγορούμενος θα λάβει και την αντίστοιχη ποινή,” δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

“Είναι τραγικό όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα.”

διαφορετικό

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here