Παγκόσμιο ΣΟΚ! Κτηνοτρόφοι ανοίγουν Τρύπες στις Κοιλιές ζωντανών Αγελάδων και μετά… Δείτε ΤΙ τις Κάνουν και θα Αηδιάσετε!

Δεν υπάρχουν καθόλου κανόνες στο βιομηχανικό σύστημα κτηνοτροφίας. Αλέθουν μέχρι και τα μωρά κοτόπουλα, τα ζώα ζουν σε άθλιες συνθήκες, δηλητηριάζουν τους καταναλωτές και τώρα ανοίγουν τρύπες στις αγελάδες με μια διαδικασία που ονομάζεται fistulation.

Αυτή η διαδικασία, περιλαμβάνει μερική αφαίρεση της κοιλιάς του ζώου. Χειρουργικά, τοποθετείται ένας πλαστικός δακτύλιος, κάνουλα, για να κρατήσει τη σάρκα ανοιχτή σε μια τρύπα 20 εκατοστών, καθιστώντας το στομάχι εκτεθειμένο.

Ο λόγος; Επειδή είναι υγιές για το ζώο, καθώς επιτρέπει τη μεταφορά μικροβίων από το ένα ζώο στο άλλο. Επίσης, για να παρακολουθείται ο τρόπος που το ζώο χωνεύει τα τρόφιμα.

Τα ζώα στα οποία γίνεται αυτή η διαδικασία, αποκαλούνται διασωληνωμένα.

Τα διασωληνωμένα ζώα, υπήρχαν από το 1933 και τώρα χρησιμοποιούνται κυρίως από τις γαλακτοκομικές βιομηχανίες και τις βιομηχανίες κρεάτων. Επίσης, χρησιμοποιούνται από την κτηνιατρική σχολή για την μελέτη της πέψης των αγελάδων.

Κατά την ανάλυση της πέψης, στο εσωτερικό του στομάχου δεν τοποθετείται μόνο χόρτο, σανό και σιτάρι:

«Υπάρχουν μέρες, που οι μαθητές τοποθετούν οποιοδήποτε είδος τροφίμου στην αγελάδα. Από σοκολάτες Snickers μέχρι Twinkies. Οι μαθητές τοποθετούν αυτά τα είδη διατροφής στο εσωτερικό τους και παρατηρούν πόσο καιρό παίρνει στην αγελάδα να χωνέψει το καθένα από αυτά, «ανέφερε το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Missouri.

Ορισμένοι λένε ότι η διαδικασία είναι ανώδυνη, επειδή τα ζώα αναισθητοποιούνται με φάρμακα κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης και «δεν αισθάνονται κανένα πόνο». Άλλοι λένε, ότι αυτό είναι εξαιρετικά απάνθρωπο. Εσείς τι λέτε; Τι γνώμη έχετε;

Δείτε πώς γίνετε η διαδικασία βήμα-βήμα στο σοκαριστικό βίντεο:

Πως χρησιμοποιούν αυτή την τρύπα:

Και μια σύντομη έρευνα για τις διασωληνωμένες αγελάδες:

Credit: Healthy-holistic-living

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here