Μους Σοκολάτας Με Χαμηλά Λιπαρά

Υλικά για 2 μεγάλες μερίδες
ψιλοκομμένα φρέσκα φρούτα (φράουλες, μπανάνες, πορτοκάλια)
4-5 ξυλαράκια κανέλα
100 γρ κουβερτούρα
1 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος light 3%
λίγο κονιάκ
Οδηγίες
Βάζετε την κρέμα γάλακτος στην κατάψυξη για 10 λεπτά, ώστε να είναι πολύ κρύα. Κατόπιν λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν – μαρί.
Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ και την προσθέτετε στη σοκολάτα. Ενώ ανακατεύετε ρίχνετε και το κονιάκ.
Σερβίρετε σε μπολάκια σε στρώσεις πρώτα σοκολάτα και μετά φρούτα και ούτω καθεξής.
Τέλος, ρίχνετε ξυλάκια κανέλας πάνω στα φρούτα. Αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει πριν το σερβίρετε.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here