Μαμά γουρούνα γεννάει 13 γουρουνάκια και αργοπεθαίνει. Δείτε όμως τι συμβαίνει μόλις τα μικρά της αποφασίζουν να την φροντίσουν

Η Emma είναι μια γουρουνίτσα που γεννήθηκε για να γίνει μητέρα. Έχει μητρικά ένστικτα και θα κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει ότι τα μωρά της είναι καλά.

Όταν η Emma έφτασε για πρώτη φορά στο John Chester’s Apricot Lane Farms, ήταν άρρωστη. Ήταν απίστευτα αδύνατη, και πολλοί φοβούνταν ότι δεν θα τα κατάφερνε. Και εκτός των άλλων, ήταν κι έγκυος. Αφού, λοιπόν, ήταν τόσο άρρωστη, πώς θα μπορούσε να μεγαλώσει τα μωρά της;

Την ημέρα που γέννησε η Emma, συνέβη το θαύμα. Ο John και η σύζυγός του δεν περίμεναν να δουν πολλά μωρά, αλλά τελικά έκανε 13 συνολικά (17 γεννήθηκαν, αλλά μόνο τα 13 επέζησαν.)

Ο τοκετός εξουθένωσε την Emma και επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας της. Για να τη βοηθήσουν, την απομάκρυναν από τα 13 μωρά της, για να μπορέσει να επικεντρωθεί στην ανάκτηση της υγείας της. Ωστόσο, αυτό δεν τη βοήθησε, κι έτσι, έφεραν πίσω τα μωρά της, τα οποία συνέβαλαν στη βελτίωση της υγείας της Emma. Τα μωρά της, της έδιναν λόγο και κίνητρο για να ζήσει!

Δείτε την ιστορία της Emma στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή:  diaforetiko.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here