Κρήτη: Απίστευτο περιστατικό σε γάμο – Αυτό που συνέβη δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ

Σίγουρα είναι ο γάμος της χρονιάς – Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν ποιος συνόδευσε στην εκκλησία τη νύφη

Το όμορφο παραθαλάσσιο χωριό Πάνορμο Ρεθύμνου επέλεξε ένα ζεύγος Σουηδών για να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

Ο γάμος έγινε θέμα συζήτησης, καθώς ένα απίστευτο περισταστικό έμελλε να κάνει τους προσκεκλημένους να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Μεταξύ των προσκεκλημένων, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα παιδιά τόσο της νύφης όσο και του γαμπρού, από προηγούμενους γάμους τους, που έδειχναν αρκετά χαρούμενα για το γεγονός.

 

Έκαναν μια χαρούμενη γιορτή τραγουδώντας και διασκεδάζοντας.

\Κι ύστερα ήρθε η στιγμή που όλοι μαζί κατευθύνθηκαν σε παρακείμενη βίλα, που είχε ενοικιάσει το ζεύγος, για την τελετή.

Κι όταν όλα ήταν έτοιμα, έφτασε η νύφη με έναν κύριο να την κρατάει από το μπράτσο και να την παραδίδει στον νέο της σύζυγο. Δεν την παρέδωσε ούτε ο πατέρας της, ούτε ο αδελφός της, ούτε κάποιος άλλος συγγενής της. Την παρέδωσε στον γαμπρό δίνοντας τις κατάλληλες ευχές και συμβουλές, ο πρώην σύζυγός της, αναφέρει το rethnea.gr.

«Το είδαμε κι αυτό. Ο πρώην σύζυγος να παραδίνει την νύφη στο νέο της σύντροφο» σχολίαζαν με χιούμορ στην πλατεία του Πανόρμου οι κάτοικοι του χωριού.

πηγη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here